En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Momi Maiga estrena a Olot

El jove senegalès presentarà el seu primer treball després de fer-ho a Manresa i Girona. Porta el nom de ‘Nio’ que significa “ànima” amb mandinga, l’idioma natal de l’artista
Roger Isern | 10 de març de 2022
Momi Maiga estrena a Olot

Foto: Momi Maiga


Criat al Senegal i arribat fa un parell d’anys a Catalunya, Momi Maiga actuarà per segona vegada a Olot. L’artista de 25 anys va actuar les passades Festes del Tura i ara enceta el seu primer projecte titulat ‘Nio’. Una paraula que en l’idioma matern de Maiga, el mandinga, significa “ànima”. Precisament les seves cançons se centren en experiències vivencials i sentiments. Tot aquest missatge el transmet a través de la kora, un instrument tradicional de l’Àfrica Occidental i elaborat amb diferents materials naturals. En parla el mateix artista en declaracions a Ràdio Olot.

Resident a Salt des de fa dos anys, Maiga vol transmetre a Catalunya les dificultats que va viure al Senegal, un territori on la cultura és el motor de vida per superar situacions difícils que també es recullen en aquest primer disc que veu la llum.  A Momi Maiga l’acompanyen un grup de músics dalt l’escenari format per Marçal al violoncel, Carlos Monfort al violí i Aleix Tobias. Maiga explica que els companys li han aportat un plus musical, però també en la seva adaptació a Catalunya.

Momi Maiga actuarà aquest dissabte a les vuit del vespre a la Sala Torín d’Olot després de fer-ho a Manresa i Girona. Les entrades pel concert es poden aconseguir a través del web d’Olot Cultura i el mateix dia a taquilla.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum