En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La Mitja Marató de la Garrotxa, una festa

La prova del CN Olot s'ha celebrat entre Olot i la Vall d’en Bas amb més de 750 participants
| 27 de març de 2017

La prova del CN Olot s'ha celebrat entre Olot i la Vall d’en Bas amb més de 750 participants, comptant la Mitja i la cursa popular de 10 quilòmetres. Jordi Rabionet i Esther Canalias, els campions.

La multitudinària sortida davant de les instal·lacions del club (CNO)

Bona participació, bon temps i bons números. Els triomfadors de la 23a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa van ser Jordi Rabionet, de l’equip Bones Estones, campió de la categoria masculina, i Esther Canalias, del Club Atletisme Olot – Terra de Volcans, campiona de la femenina.

El primer home a completar la cursa popular de 10 quilòmetres va ser l’independent Luke Howard i la primera dona, la corredora del GEiEG Alba Batlle.

Per part del CN Olot, cal destacar la tercera posició, el podi, de Jordi Roura a la Mitja Marató. El recorregut de la Mitja és homologat i la prova és puntuable per la Federació Catalana.

La Pocatraça

Ahir es va celebrar, a Olot, la 23a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa; i a Núria, la 17a Pocatraça. I la primera bona notícia és que es va poder disputar perquè la temporada passada va quedar anul·lada per falta de neu i aquest cop perillava per massa, per una tempesta que amenaçava la cursa.

La Pocatraça del Centre Excursionista Olot va ser un èxit d’esquí de muntanya a la Vall de Núria, amb 142 participants, i la van guanyar Xavier Sadurní i Joan Reyné. Aquesta parella es va proclamar campiona de Catalunya. Van completar el podi Joan Cardona i Josep Montsant, en segon lloc, i Roger Esteve i Martí Lázaro, en tercer.

En la categoria femenina, les campiones van ser Erola Bisquert i Maria Illa, seguides d’Elisabeth Bertan i Queralt Riba i de Cèlia Espinós i Júlia Massegué.

En paral·lel, també es va disputar la marxa popular de Sant Bernat, per aquells esquiadors que no volien competir.