En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Mira'm. El nou festival de dansa a Olot

Acollirà companyies i escoles de dansa de tot Catalunya. Es farà el 24 d’octubre a l’Hospici i oferirà diferents estils de dansa com el jazz, brodway, claqué o danses urbanes. En total hi participaran més de vint companyies del país que presentaran més d’una vintena d’obres
Pau Masó | 13 d'octubre de 2021
Mira'm. El nou festival de dansa a Olot

Cartell del festival Mira'm (Olot Cultura)


Aquest mes d’octubre Olot veurà néixer un nou festival de dansa. Si fins ara la capital de la Garrotxa ja es movia amb el festival contemporani Sismògraf, ara també s’hi afegeix el Festival Mira’m. Impulsat per l’escola local La Quarta Paret, el certamen agafarà un ventall més ample d’estils i se centrarà a donar visibilitat a les escoles de dansa del país. Ho explica l’impulsor i director artístic del Mira’m, Jordi Massegur.

El Festival Mira’m acollirà 22 companyies i escoles de Catalunya que presentaran més d’una vintena d’actuacions repartides en tres torns en un mateix dia. El certamen tindrà lloc a l’Hospici.

Entre els estils que es podran veure hi ha brodway, jazz, danses urbanes, clàssic, claqué o dansa contemporània. El Festival Mira’m tindrà lloc el diumenge 24 d’octubre. Les entrades ja es poden comprar a la web del festival a un preu de quatre euros.

També et pot interessar

El Festival Entranyes torna a omplir de teatre social el barri de Sant Miquel

Després de salvar l’edició de l’any passat tot i la pandèmia, el festival torna amb més força i tres dies d’espectacles

Dani López estrena a Olot 'Trencadís', la seva primera obra com a director d’orquestra

Ho fa amb una orquestra única de nova creació formada per una trentena de joves intèrprets i instruments tradicionals

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum