En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Miquel Casas treu la seva nova novel·la, 'Plagues i Volcans'

Si tot va bé, esperea treure ja un altre llibre al voltant de Festes del Tura
| 18 de març de 2015
Miquel Casas treu la seva nova novel·la, 'Plagues i Volcans'

Tornen les aventures de l’enterrador perspicaç. L’escriptor Miquel Casas presenta la seva última novel·la titulada ‘Plagues i Volcans’. Aquest proper divendres es farà la presentació de la novel·la negra amb les intervencions de l’advocat Carles Monguilod, i l’arquitecte Joan Marcé.

OLOT. MIQUEL CASAS, 

L'autor, Miquel Casas (El Punt Avui)

L’escriptor olotí Miquel Casas, presentarà aquest proper divendres la seva última novel·la. Sota el títol ‘Plagues i volcans’, Casas ha explicat una de les dues escenes clau  del llibre: per una banda un assassinat d’un home, i per l’altra una dona assetjada. Els fets d’aquesta novel·la passen a Olot. És la segona novel·la de Miquel Casas. Anteriorment, va treure la novel·la “Secret sota greda” que també va tenir molt acceptació i de cara al setembre confia en una tercera situada a Festes del Tura.

L’acte serà aquest divendres a dos quarts de 8 als Catòlics. A la presentació també hi intervindran l’advocat Carles Monguilod i l’arquitecte Joan Marcé. De cara a Sant Jordi, també està previst que Casas firmi, a la llibreria Drac, exemplars de ‘Plagues i Volcans’.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum