En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Més seguretat per als usuaris de la TEISA a Besalú

A través dels pressupostos participatius, els veïns han demanat canviar d'ubicació la parada de bus
| 27 de novembre de 2018
Més seguretat per als usuaris de la TEISA a Besalú

A petició dels ciutadans, l’Ajuntament ha decidit canviar d’ubicació la parada de la TEISA. Ara, els veïns podran esperar-se i agafar l’autocar en una zona menys transitada i on no es provocaran retencions. Aquesta decisió s’ha pres en la primera edició dels pressupostos participatius del poble. 

Parada de bus de Besalú (Google)


Després de mesos de validació, valoració i finalment votació, Besalú ja ha decidit com invertirà els 50.000 euros dels seus primer pressupostos participatius. Ho farà canviat d’ubicació la parada de bus del poble. Aquesta ha estat l’única proposta guanyadora de les 13 que van sortir finalistes. Es tracta d’una iniciativa que ha esgotat la partida dels pressupostos participatius i que han votat un 75% dels votants. Per això, l’Ajuntament ha decidit tirar-la endavant com a únic projecte guanyador. La primera tinent d’alcalde de Besalú, Fina Surina, explica a Ràdio Olot quin serà el canvi d’ubicació de la parada.

 

El canvi millorarà la circulació a la carretera que travessa el poble. El consistori preveu que les obres s’iniciïn a principis de l’any que ve i que a la primavera el canvi sigui efectiu. Més enllà de la proposta guanyadora, Surina fa una bona valoració dels primers pressupostos participatius de Besalú.

 

Des de l’Ajuntament també afirmen que en les pròximes edicions dels pressupostos participatius està previst augmentar la partida econòmica. Aquest any ha estat de 50.000 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum