En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Més queixes

Es dupliquen les queixes d'olotins al Síndic de Greuges però es manté per sota de la mitjana catalana. Consum i habitatge, principals problemes.
| 2 de maig de 2013
Més queixes

En un any s’han doblat el nombre de queixes rebudes pel Síndic de Greuges des de la ciutat d’Olot. Un total de 82 queixes que feien referència sobretot a temes relacionats amb el consum, l’urbanisme i l'habitatge. Comparat amb ciutats de població semblant, el nombre de queixes és menor.

El Síndic presentant la Memòria

JORDI ALTESA | El Síndic de Greuges va rebre 37 queixes i 45 consultes al llarg del 2012, una xifra que dobla la registrada l’any anterior. El grup que més destaca és el de temes de consum amb 19, seguit del d’Urbanisme i Habitatge amb un total de 18. D’aquesta vuitantena de queixes, 9 afecten a l’Ajuntament d’Olot: 4 estan en tramitació i 5 finalitzades. El síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha destacat la rapidesa amb la que contesta el consistori olotí i que està molt per sobre de la d’altres administracions, inclòs el propi Síndic.

Ribó ha assistit al darrer ple de l’Ajuntament d’Olot on també ha recordat la necessitat de transparència de les administracions. Tot i això, creu que s’ha anat un pas massa enllà amb la publicació de les declaracions de la renda dels polítics però que troba que s’ha de garantir l’accés del ciutadà a tota la informació pública.

El Síndic també ha volgut reconèixer la tasca que Olot i d’altres ciutats de Catalunya han fet per evitar la segregació escolar amb propostes que s’han tirat endavant des de la dècada dels 90.

L’informe del Síndic referent a la ciutat és públic i es pot consultar al web de l’administració: www.sindic.cat. De casa nostra, també hi ha informes disponibles de Roses i Torelló.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum