En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Més medicaments del compte

Els cossos d’algunes de les víctimes de Joan Vila tenien restes de medicaments que no tenien dins del seu tractament. 
| 5 de juny de 2013
Més medicaments del compte

Els cossos d’algunes de les víctimes de Joan Vila tenien restes de medicaments que no tenien receptats. Els perits biològics no són els que expliquen que busquen la causa de la mort però han explicat que un altre cas hi ha indicis de que podria haver ingerit lleixiu.

JORDI ALTESA | Els pèrits biològics contesten a la pregunta de “què hi ha als cossos” però no del “perquè” hi ha aquestes substàncies. Segons han explicat al judici, en alguns casos hi ha restes de medicaments que no tenien en el seu tractament. Tot i això, no es pot determinar si va ser aquesta ingesta la que va provocar la mort.

En algunes de les víctimes, tenien al cervell fins a 5 tipus de medicaments antidepressius. Els 7 pèrits que han comparegut aquest dimarts al matí han deixat clar que l’absència de la substància només vol dir que no l’han trobat però això no vol dir que no hi fos. 

Amb les declaracions dels experts de l’Institut de Medicina Legal il’nstitut Nacional de Toxicologia sí que ha quedat clar que les 3 darreres morts teniu restes de substàncies com podria ser lleixiu.

On sí que és impossible científicament saber si la mort va ser provocada o no, és en els dos casos on Vila ha confessat assassinar injectant insulina ja que no es poden mesurar si els nivells estaven per sobre o per sota l’habitual. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum