En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Més d'un 80% d'ocupació i un bon calaix, balanç de Sant Lluc pels organitzadors

El bon temps i la varietat de propostes han fet de Sant Lluc la fira més multitudinària dels últims anys.
| 19 d'octubre de 2015
Més d'un 80% d'ocupació i un bon calaix, balanç de Sant Lluc pels organitzadors

Olot es desborda aquest cap de setmana de Fires de Sant Lluc. Amb una ocupació mitjana del 80%, restaurants i comerciants coincideixen a dir que han fet un bon calaix. El bon temps i la varietat de propostes han fet de Sant Lluc la fira més multitudinària dels últims anys.

GALERIA IMATGES >

IMG_4499

La ocupació a Olot la nit de divendres a dissabte va arribar al 64 per cent, un creixement important respecte l’any passat. Molt més elevada ha estat la nit de dissabte a diumenge amb valors superiors al 95%. En total hi ha hagut un 5 per cent més de pernoctacions a la ciutat respecte el Sant Lluc del 2014. Els comerciants estan contents d’haver obert tot el cap de setmana, tot i que quan han fet més calaix ha estat les tardes de divendres i de dissabte. En canvi, els restaurants han quedat desbordats sobretot el migdia d’aquest diumenge. Novament, els col·lapses a les entrades i sortides de la ciutat han estat evidents i s’han produït cues que arribaven més enllà dels Túnels de Bracons. Un altre dels handicaps importants de l’edició d’enguany era saber com funcionaria la Fira Ramadera al nou emplaçament situat davant del cementiri. Els seus organitzadors amb Joan Pastoret al capdavant ja demanen que es mantingui en aquests terrenys.

IMG_4461

Els pintors, menys contents

Menys satisfets estan els pintors. La Fira del Dibuix que es manté tradicionalment el dia de Sant Lluc caigui quan caigui, ha notat un descens de vendes. Un dels promotors, Marian Vayreda, ha explicat a Ràdio Olot que quan el dia cau entre setmana vénen més experts i més persones interessades en comprar.

La Fira s’ha allargat fins ben entrat el vespre d’aquest diumenge. Els seus promotors s’han mostrat satisfets d’haver pogut celebrar els 700 anys amb tanta afluència de públic.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum