En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Més de 1200 joves participen a les activitats de l’Estiu Riu d’Olot

'Fart@ d'avorrir-me' és la principal novetat centrada en la creativitat i les arts
| 6 de juliol de 2022
Més de 1200 joves participen a les activitats de l’Estiu Riu d’Olot

Dels 2 als 17 anys, els nens i nenes i joves de la ciutat poden gaudir d’un ampli catàleg d’activitats pensades per a tots els públics. D’entre les diferents iniciatives, destaca el projecte entre Cultura i Educació anomenat ‘Fart d’avorrir-me’. És una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Olot amb l’objectiu d’oferir una alternativa a joves que tinguin inquietuds artístiques i creatives.

Aquest juliol han començat les vint-i-tres activitats de l’Estiu Riu 2022. L’Ajuntament d’Olot, com cada any organitza diverses propostes que s’allarguen durant gran part de l’estiu. Hi ha casals amb propostes tecnològiques, artístiques, esportives i culturals, totes elles amb una intenció educativa. Enguany, 1214 infants i joves de la Garrotxa s’han apuntat a alguna activitat. No és cap sorpresa, que en aquesta nova edició de l’Estiu Riu, gran part de joves hagin optat per a les activitats esportives. Tot i això, és la primera edició totalment normal després de la pandèmia. L’alcalde d’Olot és Pep Berga.

La principal novetat de l’Estiu Riu d’enguany és el nou projecte artístic-creatiu, anomenat ‘Fart@ d’avorrir-me’. Aquesta és una activitat que sorgeix de la fusió de les àrees de Cultura i Educació, impulsada per l’Ajuntament d’Olot. Aquesta primera edició té una durada de quatres setmanes, separades en temàtiques, que incorporen la música, la literatura, el circ i la dansa. 27 participants, d’entre 12 i 16 anys ja formen part d’aquest nou projecte, que s’espera consolidar durant els pròxims anys. El tècnic d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot és Xarli Reixach.

Com cada any, totes les activitat d’Estiu Riu s’han pogut consultar a la guia ‘Activa l’Estiu’ publicada per l’Ajuntament d’Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant


Volum