En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Menys competitiu i més internacional: així serà el Robolot 2022

Aquest divendres i dissabte la ciutat es converteix en la capital catalana del coneixement i innovació robòtica
Aniol Puigvert | 4 de maig de 2022
Menys competitiu i més internacional: així serà el Robolot 2022

Foto: Robolot


El certamen té l’objectiu de ser un centre de referència internacional d’innovació robòtica educativa. Enguany, des de l’organització s’aposta per una edició més participativa i amb major contingut educatiu. El Robolot portarà a la ciutat les últimes eines, recursos i projectes col·lectius de robòtica a nivell nacional i internacional. Un dels impulsors del Robolot és Toni Moreno.

Enguany, hi ha dues novetats respecte a les edicions anteriors. La primera és que des de l’organització s’ha decidit eliminar la vessant competitiva, ja que volen que sigui un certamen més participatiu i més educatiu, on la gran part dels projectes siguin col·lectius. L’altra novetat és la forta presència internacional que hi haurà al Robolot 2022. Comptarà amb la participació del Centre Mundial de la Robòtica Didàctica.

El Robolot començarà divendres al matí amb la Fira d’Stemakers i s’acabarà amb l’acte de cloenda la tarda de dissabte. Durant els dos dies hi haurà representacions teatrals, jornades d’innovació per a docents, tallers de robòtica per a infants o projecció de mappings. Les activitats es duran a terme al Firal, el Firal petit, l’Espai Cràter i la Sala Torín.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum