En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Medalla a Pere Alzamora

L’empresari Pere Alzamora rebrà la Medalla de la Ciutat d’Olot 2014.
| 30 de juliol de 2014
Medalla a Pere Alzamora

L’empresari Pere Alzamora rebrà la Medalla de la Ciutat d’Olot 2014. El ple municipal va aprovar per unanimitat la concessió, que reconeix la trajectòria empresarial i personal d’Alzamora. Amb aquest lliurament, l’Ajuntament pretén recuperar una distinció creada el 1952 i que ara feia set anys que no es donava a ningú.

Pere Alzamora rebrà la Medalla de la Ciutat d'Olot 2014 (noticias.lainformacion.com)

DAVID PLANELLA | Si no hi ha cap canvi en les properes setmanes, el divendres 3 d’octubre, i molt probablement a la Sala el Torín, l’Ajuntament d’Olot lliurarà a Pere Alzamora la Medalla de la Ciutat d’Olot 2014. El ple municipal va aprovar per unanimitat reconèixer a aquest empresari olotí de 82 anys la seva trajectòria empresarial i personal. Segons el regidor de promoció, Estanis Vayreda, Alzamora reuneix tots els valors suficients per merèixer aquesta distinció: compromís amb la ciutat i la comarca, generositat, austeritat, senzillesa i emprenedoria. 

Pere Alzamora ha estat sempre implicat amb la ciutat d’Olot. Sense anar gaire lluny, va ser soci fundador del Club Natació Olot i patró de la Fundació Privada la Fageda, i ha rebut altres distincions, com ara la Medalla Francesc Macià de la Generalitat del 1997 o el guardó de Garrotxí de l’Any com a millor trajectòria professional del 2009. Ara, tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Olot han votat a favor que rebi la Medalla de la Ciutat.

L’Ajuntament va proposar l’atorgament de la medalla a Alzamora ahir, però fa mesos que diverses entitats econòmiques, socials i culturals olotines ho van proposar al consistori. A dia d’avui, més d’una trentena d’entitats de la ciutat han donat suport al reconeixement.

Amb aquest lliurament, l’Ajuntament d’Olot recupera la Medalla de la Ciutat, una distinció honorífica creada el 1952 que ara feia set anys que no es lliurava a ningú. L’última vegada va ser el 2007 al Club Patinatge Artístic Olot. La intenció de l’Ajuntament és que la Medalla de la Ciutat es consolidi i s’atorgui cada any a algun particular o entitat que hagi treballat per la ciutat.

Més enllà de la Medalla de la Ciutat, com a distincions, l’Ajuntament d’Olot també lliura les ales de la cultura i reconeixements esportius i educatius.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum