En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Martí Gironell: "Si creiem en nosaltres podem ser prou forts com per canviar el nostre destí"

“La força d’un destí” de l'escriptor garrotxí ha estat el llibre més venut a Catalunya per aquest Sant Jordi 2018
| 24 d'abril de 2018

L’escriptor garrotxí Martí Gironell triomfa aquest Sant Jordi 2018. La seva novel·la “La força d’un destí” va ser el llibre més venut a Catalunya durant la diada d’aquest dilluns. A Olot, Gironell també va ocupar el primer lloc del rànquing, però per darrere seu s’hi van situar Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas o “Entre nosaltres” de les garrotxines Jenni Rodà i neus Verdaguer. 

Imatge de Martí Gironell durant aquest Sant Jordi 2018 (ACN)


Abans de començar la jornada literària del Sant Jordi, el garrotxí Martí Gironell ja estava a totes les quinieles per ser un dels autors més venuts de la diada. “La força del destí” va acabar sent realitat i Gironell va complir amb el fet predestinat: ser el títol més venut de dia de Sant Jordi. En declaracions a Ràdio Olot, l’escriptor de Besalú explica amb quines sensacions s’ha despertat aquest dimarts: "Em fa molta, molta i molta il·lusió. A més la història continua pedalant i donant voltes per l'Estat i Catalunya. La satisfacció i l'alegria no me la traurà ningú en molts anys". Des de les 10 del matí fins a les nou de la nit d’aquest dilluns, Gironell no va parar de firmar llibres i parlar amb els seus lectors. Se sent orgullós de poder mantenir aquells que són fidels i incorporar-ne de nous.

La novel·la de Martí Gironell, “La força d’un destí”, va ser presentada el 28 de febrer i parla de la història d’un emprenedor català que va marxar de l'Espanya franquista cap als Estats Units i va acabar fent fortuna a Hollywood. La novel·la està inspirada en la vida de Jean Leon i és el vuitè llibre del periodista. Gironell explica a Ràdio Olot que aquest llibre té molta relació amb l’actualitat que viu Catalunya: "En aquests moments que ens volen aniquilar més que mai, tenir històries d'aquestes que et donen il·lusió, permeten tenir prou força per engrescar el nostre entorn i per canviar el nostre destí. Aquest també és el resum de la novel·la".

 

"Entre nosaltres" el segon títol garrotxí més venut 

Gironell no va ser l’únic nom que ens ha deixat aquest Sant Jordi. A Olot, segons la llibreria Drac, entre els més venuts també hi trobem Xavier Sala i Martín amb “La invasió dels robots”, Antoni Bassas amb “Bon dia, són les vuit!” i “La dona a la finestra” d’A. J. Finn. Darrere tots aquests hi torbem les garrotxines Jenni Rodà i Neus Verdaguer amb el seu llibre “Entre Nosaltres”. Gaspar Hernández, Miquel Pascal i Xevi Verdaguer són altres garrotxins que se situen entre els més venuts.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum