En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Marta Puig, Ales a la Cultura d'Olot 2022: "El guardó m'ha fet molt feliç"

En una entrevista a Ràdio Olot, l’actriu ha repassat la seva trajectòria i ha reflexionat sobre el guardó olotí
Aniol Puigvert | 6 de maig de 2022
Marta Puig, Ales a la Cultura d'Olot 2022:

Marta Puig rebrà les Ales a la Cultura 2022 (Olot Cultura)


Aquest 2022 les Ales de la Cultura ja tenen nom, i són per l’actriu olotina Marta Puig. La garrotxina està plenament agraïda i es mostra il·lusionada perquè el guardó porti la seva etiqueta. L’actriu ha triomfat tant en teatre com en televisió. La trajectòria de Puig va començar a l’Orfeó Popular Olotí, on ara segueix com a directora, i on va pujar per primera vegada a l’escenari. Després va marxar cap a Màlaga, i posteriorment a Madrid, ciutat on va destacar i triomfar en la seva professió. Ella mateixa explica a Ràdio Olot què significa rebre les Ales a la Cultura.

Puig va decidir abandonar els escenaris com a artista, però no com a professora, on transmet els seus coneixements als actors amateurs de l’Orfeó. L’olotina tenia entre cella i cella acabar la seva carrera com a actriu al Teatre Principal d’Olot. Així ho va fer i ara serà l’escenari on rebrà el guardó olotí.

L’acte de lliurament de les Ales a la Cultura d’aquest any es durà a terme aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Teatre Principal d’Olot. L’entrada serà gratuïta, tot i que per poder-hi accedir s’ha d’agafar entrada a la web d’Olot Cultura.

Escolta l'entrevista sencera aquí

També et pot interessar

Olot dedica una exposició al procés de creació de la faràndula de la ciutat

Sota el nom “Del taller al carrer”, s’ha inaugurat aquest cap de setmana i es podrà veure fins a l’agost a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa

Olot planifica les Festes del Tura 2022 sense l’escenari covid

Després de tres anys de pandèmia, on no s’ha pogut celebrar la festa major amb normalitat, enguany, el consistori es mostra optimista

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum