En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Marià Clavell, un referent mundial de horseball

El segon millor jugador de horseball d’Europa i del món de l’any passat és entre els finalistes del Garrotxí de l’Any
| 4 de juny de 2015
Marià Clavell, un referent mundial de horseball

El segon millor jugador de horseball d’Europa i del món de l’any passat és entre els finalistes del Garrotxí de l’Any. Marià Clavell remarca a Ràdio Olot que guanyar aquest premi seria una gran oportunitat per donar a conèixer l’esport que l’ha fet guanyar tant de guardons.

maria clavell

Clavell, en acció amb el seu club, el Cardedeu (Anna Plana)

El jove garrotxí Marià Clavell és un dels tres finalistes que opten al premi Garrotxí de l’Any 2014. El mateix Clavell ha explicat en una entrevista a Ràdio Olot que guanyar el premi per a ell significaria un orgull i una via per fomentar el horseball, un esport que, segons explica ell mateix, és minoritari.

Marià Clavell jugava bàsquet des de ben petit. Amb 7 anys, va començar a anar a l’hípica i anava combinant els dos esports. Explica que un dia a l’hípica li van ensenyar un esport que s’anomenava horseball i que precisament era una combinació dels dos esports que ell practicava. Ara ja fa aproximadament 11 anys que Marià es dedica a practicar-lo amb èxit.

Segons explica el mateix Marià, el horseball és un esport molt complet. Per practicar-lo, una de les principals qualitats que s’han de tenir és saber muntar a cavall ja que has d’estar guiant l’animal permanentment durant tot el partit i a l’hora has de fer les teves jugades.

El guanyador del premi Garrotxí de l’Any es donarà a conèixer aquest divendres a un acte que es celebrarà a la Deu. Els altres dos finalistes són Elisabet Canalias i Xevi Verdaguer.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum