En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Marco Mezquida Trio a Olot aquest dissabte

‘Letter to Milos’ és el nou disc de la banda i està inspirat en les vivències de la recent paternitat de l’artista
Aniol Puigvert | 6 de maig de 2022
Marco Mezquida Trio a Olot aquest dissabte

Marco Mezquida és el líder de la banda (Olot Cultura)


Nova cita de jazz a Olot. Serà de la mà de Marco Mezquida Trio. El concert de jazz estarà dirigit pel pianista menorquí  i líder de la banda, Marco Mezquida, que estarà envoltat de la bateria d’Aleix Tobias i el violoncel de Martin Meléndez. Ingeni, virtuosisme i seducció musical són les principals característiques de l’actuació que proposen els tres músics. Escoltem qui posa nom al grup, Marco Mezquida.

El nou disc ‘Letter to Milos’ és un carta d’amor cap al seu fill Milos, nascut recentment. L’àlbum té l’objectiu d’explicar, mitjançant el jazz, les vivències de la paternitat en primera persona. No és el primer cop que el menorquí tocarà a la Garrotxa, ja que abans de la pandèmia havia actuat a la mateixa Sala Torín més d’una vegada.

Després d’aconseguir diferents premis pels seus últims tres treballs, com ‘No hay dos sin tres’, ‘MA Live in Tokyo’ i ‘Talismán’, el trio arriba a la Garrotxa després de recórrer tot el món, des de Hong Kong fins a Buenos Aires. El concert serà aquest dissabte, a les vuit del vespre, a la Sala Torín.

També et pot interessar

Olot dedica una exposició al procés de creació de la faràndula de la ciutat

Sota el nom “Del taller al carrer”, s’ha inaugurat aquest cap de setmana i es podrà veure fins a l’agost a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa

Olot planifica les Festes del Tura 2022 sense l’escenari covid

Després de tres anys de pandèmia, on no s’ha pogut celebrar la festa major amb normalitat, enguany, el consistori es mostra optimista

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum