En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Marc Timón tanca aquest dissabte el Planestiueja’t 2022

El compositor català presenta a les Planes d’Hostoles el seu nou treball Amalia
Roger Isern | 4 d'agost de 2022
Marc Timón tanca aquest dissabte el Planestiueja’t 2022

Imatge: Planestiueja't 2022


Marc Timón es llança al món del pop com a cantant, compositor i lletrista amb l’àlbum “Amalia“, un àlbum de pop eclèctic en català, castellà, anglès i francès amb 16 temes completament diferents entre sí units per unes lletres plenes de surrealisme que dibuixen des de les històries d’amor més èpiques a les vivències més íntimes i nostàlgiques. Cançons que parlen de les nostres metamorfosis al llarg de la vida i que descriuen amb optimisme i explosivitat una actitud festiva davant la mort i la mateixa existència, barrejades amb altres temes que critiquen la naturalesa humana i s’endinsen en les nostres pors. En declaracions a Ràdio Olot, Marc Timón parla sobre el seu treball Amalia.

‘’Amalia” de Marc Timón és un disc que relata com les coses més petites i senzilles poden esclatar fins a l’eufòria més desfermada. És un treball dedicat a la seva àvia i que significa el seu primer àlbum d’estil pop. El compositor català es mostra agraït al Planestiueja’t per haver-lo convidat per tancar l’edició d’enguany.

El concert de Marc Timón es podrà veure aquest dissabte a les deu de la nit a la Torre dels Til·lers de les Planes d’Hostoles. Encara queden entrades disponibles al web del festival, planestiuejat.cat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum