Mal negoci: l'Olot s'abona a l'empat (1-1)

Per primera vegada amb Risueño a la banqueta, s’avança en el marcador, però no en fa prou per aconseguir la victòria contra l’Espanyol B. Una rematada de Becerra a la segona meitat ha neutralitzat l’1-0 que havia marcat Xumetra al començament del partit. Els olotins continuen a set punts del play-out i a vuit de la salvació
David Planella | 22 de gener de 2023

Imatge: Pau González (UEO)

De vuit partits amb Jonathan Risueño a la banqueta, l’Olot no n’ha guanyat cap i n’ha empatat sis. I, tot i perdre menys que abans, aquest ritme de puntuació és insuficient per apropar-se a la permanència. L’última igualada ha estat avui a l’estadi municipal contra l’Espanyol B. La segona volta ha començat igual que com va acabar la primera: amb un 1-1 que no deixa content l’entrenador.

Tot i firmar el mateix resultat que la setmana passada contra el Prat, i a diferència de tots els partits anteriors, l’Olot per fi s’ha avançat en el marcador. Ha estat al minut 9 gràcies a Jordi Xumetra. L’atacant de l’Estartit ha tornat a l’alineació i ho ha celebrat marcant l’1-0, a assistència d’Arnau Fàbrega. El porter ha vist el desmarcatge de Xumetra i li ha enviat una passada llarga que l’ha deixat sol davant de porteria. Amb el marcador a favor, l’Olot, reconeix Risueño, s’ha dedicat a defensar.

El problema és que, tal com remarcava el migcampista Marc Castells als micròfons de Ràdio Olot, li ha costat gestionar l’avantatge.

L’Espanyol B ha tingut molta pilota i poques ocasions, però en una, al 24’ de la segona meitat, ha pogut empatar el partit. Nabil ha aprofitat un forat en la defensa olotina per entrar pel costat dret i posar una centrada al segon pal que Juan Camilo Becerra ha rematat amb el cap al fons de la xarxa. L’1-1 ha estat el marcador definitiu, tot i que el filial blanc-i-blau s’ha quedat amb un home menys per expulsió de Mangada i Forgas ha tingut un parell de bones ocasions, i l’Olot ha sumat un altre punt “insuficient”, com deia Ot Serrano, un dels més destacats del partit.

L’Olot manté les mateixes distàncies que la setmana passada: és a set punts de la promoció de permanència i a vuit de la salvació directa. Diumenge que ve, també a dos quarts de cinc de la tarda, jugarà al camp del líder, el Terol.