En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’optimisme d’Eduard Canimas arriba al Parc Nou d’Olot

Amb les seves lletres, l’artista garrotxí analitza com som i on anem
| 14 d'agost de 2020
L’optimisme d’Eduard Canimas arriba al Parc Nou d’Olot

Amb les seves lletres, l’artista garrotxí analitza com som i on anem. El músic de Sant Feliu de Pallarols tocarà algunes de les cançons dels seus dos darrers àlbums. El concert tindrà lloc aquest diumenge a dos quarts de set del vespre dins el cicle ‘Música al Parc’.

Eduard Canimas actuarà aquest diumenge al Parc Nou d'Olot (Olot Cultura)

El confinament no ha servit per compondre nous temes, però sí per reflexionar sobre el que vivim. Per aquest motiu, Eduard Canimas torna als seus orígens musicals al Parc Nou presentant ‘Un Pam de Net’. El treball publicat el 2016, resulta un còctel de sentiments i introspeccions. Tot plegat amb ritmes elèctrics i rockers. El mateix Eduard Canimas en parla a Ràdio Olot.

 

També es recordaran alguns dels temes de ”Sagrat Cor”, el tercer àlbum d’Eduard Canimas, amb un format més acústic. L’objectiu, però, és el mateix: que el públic es tregui la màscara interior que portem. Segons l’artista, amb música i poesia fa que sigui més fàcil.

 

Aquest diumenge a dos quarts de set del vespre, Eduard Canimas portarà les seves lletres al Parc Nou d’Olot. Ho farà en el tercer concert del cicle ‘Música al Parc’ i amb totes les entrades exhaurides.

També et pot interessar

Sant Jaume i les Planes d’Hostoles celebren la festa major aquest cap de setmana

A la vall del Llierca hi haurà actuacions de Beth, Balkan Paradise Orquestra i Blaumut

La segona cita de la Música al Parc porta música geogràfica a Olot

Scevola Ensemble oferirà ritmes sud-americans aquest diumenge al Parc Nou

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum