En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’oposició de Riudaura es mostra predisposada a col·laborar amb el govern local

Junts per Catalunya diu que s’ha demostrat que la seva voluntat “és de col·laboració”
| 24 de novembre de 2020
L’oposició de Riudaura es mostra predisposada a col·laborar amb el govern local

Junts per Catalunya diu que després del primer any de mandat s’ha demostrat que la seva voluntat “és de col·laboració” i per això s’han creat comissions informatives entre els dos partits de l’Ajuntament. Actualment ERC governa Riudaura amb majoria absoluta. 

Miquel Puig, a l'esquerre, amb l'alcalde de Riudaura, Agustí Llop, a la dreta en un debat electoral a Ràdio Olot (Pau Masó)


Tot i això, els tres regidors de Junts per Catalunya a l’oposició han vist com el govern local acceptava la proposta de crear comissions prèvies al ple per informar de projectes del municipi i, fins i tot, consensuar alguns punts. El portaveu de Junts per Catalunya a Riudaura, Miquel Puig, diu que la seva voluntat és no ser “oposició”, sinó “participar”.

 

Puig valora el primer any de mandat com a “molt positiu” i assegura que donaran total suport, per exemple, a projectes com el Centre Cívic.

 

L’Ajuntament de Riudaura està format per set regidors. Actualment quatre són d’ERC i tres de Junts per Catalunya. A les passades eleccions, els republicans van aconseguir 160 vots, mentre que els juntistes en van treure 108.

 

També et pot interessar

El PSC obre negociacions amb CiU per acords programàtics a Olot

Descarten entrar al govern i asseguren que ho fan "per responsabilitat"

Diumenge arriba el 9N

Els catalans estan cridats a participar aquest 9N en un procés participatiu. A la Garrotxa la jornada és possible gràcies a més de 400 voluntaris. 

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum