Cocktail Class

L'Olot torna d'Elx amb un empat agredolç

Els de Rodri juguen més de mitja hora amb un home menys, però creen ocasions i troben a faltar el gol per trencar el 0-0
| 1 de març de 2015

Els de Rodri juguen amb un home menys durant més de mitja hora, però tenen ocasions i troben a faltar el gol. El punt deixa els olotins força com estaven a la classificació, però no els permet avançar.

2_olot

L'expulsió d'Hèctor va condicionar el partit (Laura Ruiz)

L'Olot volia tornar al camí de la victòria al camp de l'Elx Il·licità, però n'ha marxat amb la sensació que des de fa tres jornades tot costa molt més. Els equips de la part alta, com l'Huracán, volen mantenir les posicions de privilegi i els de la part baixa, com l'Olímpic i l'Elx Il·licità, s'aferren com sigui a les opcions de permanència. Les de l'Elx, escasses, però suficents per plantar cara a l'Olot i disputar-li el control del partit. El filial de Vicente Mir no ha tremolat amb la pilota als peus, però li ha costat superar la solidesa defensiva dels olotins. Els de Rodri han deixat la porteria a zero set jornades després, però per tercera jornada consecutiva s'han quedat sense veure porteria.

L'expulsió d'Hèctor Simon abans del quart d'hora de la segona part ha condicionat els plans del tècnic. Ha hagut de sacrificar un davanter, Trujillo, per fer entrar un migcampista de múscul, Sana, i ha perdut més domini. Ara bé, no ha renunciat a atacar i va estar a punt de trobar el gol només de començar la segona part, quan Carlos no va arribar per molt poc a rematar una centrada de David López. El davanter va demanar penal, igual que Coro en una acció individual, però el col·legiat canari Pérez Peraza no en va voler saber res.

Més enllà de la polèmica arbitral, però, a l'Olot li va faltar definició. Rodri ho admet, però assegura que no li preocupa. "El més important és que l'equip genera ocasions i que fa partits que juga bé; hem de continuar en la mateixa línia perquè els gols arribaran", remarca.

L'empat al camp de l'Elx Il·licità deixa l'Olot a sis punts de les dues promocions i suposa el tercer partit consecutiu sense conèixer la victòria, una dada que no treu la son al tècnic. "No pensem en petits cicles, sinó en el global de la competició i en el que encara ens queda". Per començar, dissabte que ve, arribarà el líder, el Nàstic, a l'Estadi Municipal.