5 Minuts +
amb Joel Tallant i Aniol Puigvert

L'Olot tomba el Barça B

L'equip d'Arnau Sala torna a guanyar un equip de Segona A. Un gol del central Jorge Rojas, decisiu
| 9 d'agost de 2014

Els d'Arnau Sala van tornar a guanyar un equip de Segona A. Si la setmana passada van derrotar el Sabadell, ahir es va imposar al Barça B (1-0). Un gol de cap de Jorge Rojas, en un córner al 37' de la primera part, va ser decisiu. Els olotins van saber defensar-se amb solvència i crear perill en atac. Enric Gallego i Hèctor Simon, que ja havien debutat al Torneig de l'Estany, van jugar els primers minuts a l'Estadi Municipal, que va tornar a acollir una gran entrada (més de 1.300 espectadors).

Rojas celebra el seu primer gol amb la samarreta de l'Olot (Martí Albesa/ueolot.com)

• UE Olot: Wilfred (Gianni, 75'); Canal (Argi, 45'), Germán, Rojas (Banús, 75'), Rubén Canelada (Mousa, 65'); Abel (Hèctor Simon, 58'), Maestre (Sielva, 58'), Ferrón (Uri Santos, 45'), David López (Èric Vilanova, 65'); Coro (Márquez, 82') i Carlos (Enric Gallego, 65').
  • Barça B: Ortolà (Ondoa, 45'); Diagne, Robert Costa (Tarín, 65'), Bagnack (Quinti, 65'), Lucas Gafarot (Enguene, 65'); Cá (Moha, 65'), Babunski (Huertas, 45'), Gumbau; Joan Román (Maxi Rolón, 45'), Bicho i Dongou (Adama, 45').
  • Àrbitre: Rubén Ávalos (català). Va ensenyar targeta groga als locals Coro i Enric, i als visitants Diagne i Cá. Va expulsar amb vermella directa Bagnack, per protestar a la banqueta.
  • Gol: 1-0, Rojas (37').
  • Incidències: 1.335 espectadors. Abans de començar, es va retre un homenatge als exjugadors Roger Vidal i Albert Serra.