En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’Olot-Tenerife ‘B’ es podrà seguir al Torín

El club instal·larà una pantalla gegant aquest diumenge a les 12 del migdia per seguir la final del play-off d’ascens de Segona Federació. A partir de dos quarts de dotze, tota aquella gent que ho desitgi es podrà acostar a la sala del capdamunt del Firal
Roger Isern | 19 de maig de 2022
L’Olot-Tenerife ‘B’ es podrà seguir al Torín

Imatge: Unió Esportiva Olot


Una final de play-off amb l’ascens com a premi no passa cada cap de setmana i per això la Unió Esportiva Olot ha fet els possibles perquè l’afició estigui ben aprop de l’equip. Al jugar- se a Madrid un diumenge a les 12 del migdia, el club ha posat a disposició viatjar a la capital espanyola amb packs que ronden els 200 euros amb entrada, viatge amb bus i hotel inclosos. Però per una altra banda, l’Olot posarà una pantalla gegant a la Sala Torín d’Olot per aquells que no puguin anar a Madrid i vulguin seguir el partit amb la resta d’afició vermella. El responsable de comunicació del club és Jordi Reyes.

Des de mitja hora abans del partit, a gent ja podrà accedir a la sala i agafar el millor lloc per seguir el partit en directe. Des del club esperen una gran resposta pel fet de que el viatge a Madrid és dificultós. Si no arriben al topall de 20 persones interessades en viatjar, les opcions d’oferta per acompanyar l’equip a Las Rozas no es podran escollir. Pel que fa a la pantalla gegant ja era una idea que es tenia en ment i que només faltava determinar la ubicació.

L’Olot-Tenerife ‘B’ es podrà seguir en directe des de Las Rozas, per la pantalla gegant del Torín o com ja és habitual per Ràdio Olot des de les 11 del matí, una hora abans de la final que pot portar a la Unió Esportiva Olot a Segona Federació.

També et pot interessar

La Unió Esportiva Olot defineix el calendari de pretemporada

El partit contra el Barça ha provocat que el conjunt olotí comenci la pretemporada més aviat que mai: el 6 de juliol

Moha Abouhafs deixa de ser jugador de l’Unió Esportiva Olot

El jugador olotí ha disputat 30 partits i ha marcat 3 gols en la darrera temporada

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum