En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot tanca la porteria, set jornades després

No aconseguia deixar-la a zero des de l’11 de gener i Wilfred diu que és el primer pas per recuperar el camí de la victòria
| 3 de març de 2015
L'Olot tanca la porteria, set jornades després

No aconseguia deixar-la a zero des de l’11 de gener i Wilfred diu que és el primer pas per recuperar el camí de la victòria. El porter està convençut que, en atac, els gols arribaran i que l’equip pot sorprendre dissabte el Nàstic.

wilfredd

Wilfred ha encaixat 27 gols en 27 jornades com a porter de l'Olot (Martí Albesa/UEO)

L’empat a zero contra el Cornellà de la vintena jornada va ser l’última vegada que la Unió Esportiva Olot va tancar la porteria amb pany i forrellat. Diumenge, a Elx, hi va tornar. No va aconseguir la victòria, també va empatar 0-0, però el porter, Wilfred, destaca que l’empat va tenir notes positives.

L’andalús no té cap dubte que en atac l’equip tornarà a fer gols. Ja fa tres jornades que no marca (1-0 al camp de l’Huracán, 0-2 a casa contra l’Olímpic i 0-0 a Elx) i la manca de punteria és un dels factors que expliquen per què els olotins només han sumat un punt dels últims nou que hi havia en joc. Wilfred apunta que els porters rivals també juguen i assegura que el grup treballa bé per merèixer més bons resultats.

A vèncer el Nàstic

El proper repte, guanyar dissabte el Nàstic de Tarragona. És líder en solitari de la lliga, amb quatre punts d’avantatge respecte del Lleida, a qui va guanyar aquest cap de setmana (1-0). La victòria fa que segurament arribi sense tanta pressió a Olot, però Wilfred diu que això li és igual. El porter només se centra en el seu equip.

L’Olot-Nàstic es jugarà, a l’Estadi Municipal d’Olot, dissabte a les quatre de la tarda. Des de mitja hora abans, com sempre, en directe, a Ràdio Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum