En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot tanca la porta a Albert Canal per decisió tècnica

Segons l'àrea esportiva del club, el defensa de Sant Privat seria "el quart central" si es quedés
| 12 de juny de 2015
L'Olot tanca la porta a Albert Canal per decisió tècnica

Segons el club, el defensa de Sant Privat "seria el quart central" i jugaria molt poc. 

canal mallorca bona

Albert Canal ha marcat un gol amb la samarreta de l'Olot (Martí Albesa/UEO)

La Unió Esportiva Olot ha pres la decisió de no renovar Albert Canal. El defensa de Sant Privat ha jugat tant de lateral com de central, però gairebé sempre ha estat en un segon pla i el cos tècnic considera que, si es quedés, continuaria fent aquest rol la temporada que ve. El secretari tècnic, David Comamala, explica a Ràdio Olot que, després de Rojas, Aridane i Juanjo Prior, Canal hauria estat quart central de l’equip.

Canal també podia jugar de lateral dret, però la idea del club és fitxar-ne dos de nous: un que sigui titular i una alternativa que, com passa amb Mousa a l’esquerra, també pugui actuar d’interior. Segons el mateix Comamala, Canal entén que es tracta d’una decisió tècnica i és el primer que no volia quedar-se per no jugar o jugar molt poc.

La novena baixa

Era l’únic jugador que acabava contracte el 30 de juny que, fins ahir, encara no coneixia el seu futur. Canal és la novena baixa de l’Olot, després de Germán, Argi, Calavera, Sana, Sielva, David López, Robert Simón i Canelada. Aquest últim ja ha trobat equip aquesta mateixa setmana; jugarà al Badalona la temporada que ve.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum