En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot suma un punt insuficient contra el Sabadell

L’equip garrotxí torna a crear més oportunitats que el rival, però acusa, una vegada més, la falta de punteria
| 4 d'octubre de 2015

L’equip garrotxí torna a crear més oportunitats que el rival, però acusa, una vegada més, la falta de punteria i empata 1-1. Amb tres punts de 21 possibles, és penúltim a la classificació de Segona B.

20151004_165811

Els jugadors han fet el passadís d'honor al CPA Olot (David Planella)

Si un equip juga bé, però no marca, no guanya. I, a hores d’ara, l’Olot necessita guanyar encara que sigui de casualitat. Han passat set jornades i l’equip de Rodri encara no sap què és celebrar una victòria del lliga aquesta temporada. Contra el Sabadell, ha tornat a estar ben a punt d’aconseguir-ho, però, més que el rival vallesà, la falta de gol ha estat el principal enemic dels olotins. Fins al punt que l’entrenador admetia després del partit que alguna cosa se li escapa i que caldrà treballar més la definició.

Si l’Olot hagués tingut la punteria afinada, hauria derrotat el Sabadell. És veritat que els arlequinats s'han avançat en el marcador amb un gol de penal d’Àlex Cortell al minut 9, després d’unes mans de Luismi a dins l’àrea, però també ho és que els olotins han estat els amos del partit i han creat un bon grapat d’oportunitats de gol. Perea ha estat titular i ha destacat, Gato ha sobresortit a la banda dreta i Sana s'ha disfressat de davanter centre per fer l’empat a un al minut 41. A la segona part, l’Olot ha buscat la victòria amb insistència, però tampoc no l'ha trobada.

Rodri, confiat

Amb l’empat, ha sumat tres punts de 21 possibles, un balanç molt negatiu que Rodri està convençut que podrà millorar. Segons el tècnic, l'Olot acabarà "molt amunt" a la classificació. La propera oportunitat per demostrar que aquestes paraules es poden complir serà diumenge que ve al camp de l’Atlètic Balears. Es perdrà el partit Luismi Quezada, convocat amb la selecció dominicana sub-20.

Més enllà del futbol, la nota positiva del partit contra el Sabadell ha estat a la graderia, on hi ha hagut 1.700 espectadors. A més, l’afició ha rendit homenatge al nou vegades campió del món CPA Olot.