La Missa
amb El Santuari del Tura

L'Olot s'estrena amb un triomf plàcid a l'Escala

L'Olot guanya l’Escala per 0-3 en un partit en què la possessió i l'atac han estat els estàndards olotins
| 24 de juliol de 2017

La Unió Esportiva Olot enceta la pretemporada amb victòria i bon joc. Ha guanyat aquest dissabte a l’Escala per 0-3 en un partit en què la possessió i el caràcter dominador han estat els estàndards olotins. Ivan Guzmán i Alberto Toril es van estrenar marcant.

El jove atacant de 23 anys Nacho Pérez controla la pilota (David Planella)

El davanter mallorquí ha estat l’únic que ha jugat els 90 minuts aquest dissabte. Guzman, del Campo i el migcampista en proves Oriol Pujadas, també han estat dels jugadors amb més minuts. Posse ha fet jugar tots els homes disponibles. Marc Mas, Kike Sánchez, Micaló i Alfredo són els únics que no s’han vestit de curt per molèsties. L’entrenador olotí ha sortit amb un equip més atacant durant el primer temps i un de més defensiu en la segona meitat. De fet, la mostra és el marcador: els tres gols s’han marcat a la primera. Primer Toril gràcies a una centrada de Bigas des de l’esquerre i després Guzman matant una pilota morta dins l’àrea. El tercer i definitiu ha set en pròpia porteria poc abans de marxar a vestidors.

Al camp Municipal de l’Escala també s’han pogut veure últims fitxatges com Carles Mas i David Barnils, fent parella de centrals el segon temps. Masó de pivot defensiu o Nacho Pérez sent la punta de llança de l’equip i combinant posicions a l’esquerre i la dreta. Qui també va alternar les bandes va ser Iván Guzmán, un dels mes destacats.

L’Olot ha superat el primer test de la pretemporada amb nota. Joc ràpid, atrevit i de possessió que mostren la idea que Martín Posse vol inculcar des de la banqueta. Dimarts nova prova, amb un rival d’entitat. L’Espanyol visitarà el Municipal d’Olot a les vuit del vespre.