L'Olot s'agrada i gaudeix contra el Badalona

Els olotins superen els badalonins en tots els aspectes i els claven un contundent 4-0
| 7 d'octubre de 2018

Els olotins superen els badalonins en tots els aspectes i els claven un contundent 4-0. És la primera victòria que aconsegueixen a casa i els serveix per trencar la sèrie de dues derrotes. Acaben la jornada cinquens classificats.

Els jugadors celebren la victòria (Andrea Bolcato / UEO)

El muntatge musical amb els quatre gols de l'Olot contra el Badalona

Passa ben poques vegades que un equip aconsegueixi una victòria tal com l'havia somiat. L'Olot ho ha aconseguit aquesta tarda completant un partit  del tot rodó contra el Badalona. En noranta minuts ha acabat amb tot allò que li havia impedit sumar en dues últimes jornades: ha sortit concentrat i connectat al terreny de joc, ha disparat primer en el marcador, ha tingut el domini de la pilota, ha deixat la porteria a zero i ha fet gala d'una efectivitat molta alta que li ha permès marcar fins a quatre gols. El partit gairebé perfecte, segons el tècnic, Raúl Garrido.

Un gol matiner de Marc Mas, al minut 11, ha marcat el camí. El killer ha trobat porteria gràcies a un xut de falta directa que ha tocat a la tanca i ha despistat Perales. L'1-0 ha estat just perquè l'Olot s'havia imposat clarament en l'inici del partit i ha donat encara més ales als olotins, que només han trigat set minuts més a fer el 2-0. Ha estat obra de Carles Mas; ha robat una pilota, ha construït el contraatac i s'ha ajudat en Marc Mas, que li ha tornat a dins l'àrea. El segon gol ha estat un premi a la feina dels centrals, que en gran part del partit s'han convertit en migcampistes per ajudar Pedro i Hèctor.

L'Olot encara ha gaudit més a la segona meitat. El Badalona ha millorat i ha intentat entrar en el partit, però no ho ha aconseguit i els de Garrido han sentenciat la victòria en sis minuts: al 25', ha marcat Xumetra, i al 31', ho ha fet una altra vegada Marc Mas. Per al tècnic dels badalonins, Ramon Maria Calderé, el resultat ha estat just.

El Badalona es queda amb els nou punts que tenia i l'Olot s'enfila als onze. Salta de la tretzena posició a la cinquena i se situa a un punt del play-off i a cinc del descens. Diumenge que ve, viatjarà a Ses Illes per jugar contra l'Atlètic Balears.