En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot se'n va de vacances de Nadal allargant la mateixa dinàmica

Els olotins han tornat a empatar un partit en què han tornat a fallar un penal. A la primera meitat, a més, s’han quedat amb un home menys i han hagut de fer dos canvis per lesió. Tot i jugar amb inferioritat, s’han defensat bé i han acabat empatant a zero. El play-out continua a sis punts, però la salvació directa ara és a set
David Planella | 18 de desembre de 2022

Imatge: Pau González (UEO)

Un empat més i encara gràcies, perquè tal com havia anat la primera meitat el més normal hauria sigut perdre el partit. En només 45 minuts, l’Olot ha hagut de fer dos canvis per lesió, ha patit una expulsió i ha fallat un penal. Molts contratemps en poca estona que no han tombat l’equip. El tècnic és Jonathan Risueño.

No era fàcil refer-se de la primera meitat. Ja ha començat malament amb una ocasió clara d’Ibrahim que ha salvat Batalla i amb el canvi de Manel Busquets pel lesionat Saïdou al minut 18, però encara ha continuat de pitjor manera. Al minut 27, l’Olot ha tornat a fallar un penal. El porter Pere Garcia ha encertat el costat i ha aturat el xut d’Urri. Amb aquest, els olotins ja han desaprofitat quatre dels cinc llançaments des dels onze metres que han xutat aquesta temporada. Una dada difícil d’explicar. Risueño no vol parlar de malefici.

L’Olot ha fallat un penal i vuit minuts després ha encaixat un altre cop molt dur: l’expulsió de Gonzalo Pereira, que ha vist la targeta vermella directa quan intentava esmenar una errada clara d’Ayala. L’equip de Risueño s’ha quedat amb un home menys, ha vist com Miquel Llabrés enviava el xut de falta directa a la creueta i, abans del descans, encara ha hagut de fer un segon canvi per lesió: Guillem Terma, que ha acabat jugant de lateral, per Ferran Brugué. El jove migcampista olotí transmet el sentiment que hi havia al vestidor després del partit.

I és que amb un home menys els jugadors de l’Olot s’han hagut de multiplicar per, almenys, salvar un punt a la segona meitat. I han aconseguit l’objectiu perquè no ha passat pràcticament res fins al final, quan tots equips han tingut ocasions per guanyar. Primer el Mallorca B ha fregat el 0-1 amb una ocasió de Valverdre que ha avortat un Batalla providencial i després l’Olot ha estat a punt de cantar l’1-0 amb una rematada d’Aimar amb el peu a l’àrea petita que ha sortit a fora. Risueño destaca la resposta de l’equip a la segona part.

L’Olot marxa de vacances de Nadal encara sense haver pogut guanyar amb Jonathan Risueño a la banqueta, però amb el tercer empat consecutiu que el deixa gairebé com estava a la classificació: a sis punts del play-out i a set de la permanència directa. Ara, la lliga de Segona Federació s’aturarà dos caps de setmana i tornarà el 8 de gener amb un Badalona Futur – Olot a l’Estadi Municipal de Badalona.