Cocodril Club
amb Albert Malla

L'Olot, a (un) punt de ser campió

L'equip olotí supera el Vilafranca (3-2) i només necessitarà un empat per guanyar la lliga
| 1 de maig de 2017

L'equip de Calderé supera el Vilafranca en una primera meitat de bogeria i només necessitarà un empat per guanyar la lliga diumenge que ve, també a casa, contra el Castelldefels.

Jose assenyala que només falta un punt per guanyar la lliga (Isaac Planella)

L'Olot i el Vilafranca van protagonitzar els 47 minuts més elèctrics de la temporada a l'Estadi Municipal d'Olot. Com si el mig del camp no existís, el partit va anar d'un cantó a l'altre i els atacs es van imposar clarament a les defenses. Per això, hi va haver cinc gols, repartits de manera que la victòria es va quedar a casa. Alfredo, el més jove de la classe, va avançar els garrotxins en el primer minut de joc en definir una gran combinació amb Hèctor Simon, però l'alegria es va esfumar en vuit minuts. Van ser els que va trigar el Vilafranca a donar la volta a la situació, amb gols d'Aday (22') i Boira (30').

Els homes de Calderé, conscients de la importància del partit, no es van enfonsar i van renéixer a còpia de fuetades. Van recuperar l'efectivitat que els caracteritza per marxar al descans amb avantatge: en el 33', Roger Vidal va fer de davanter centre a dins l'àrea rematant amb el cap una pilota que va entrar al fons de la xarxa després de tocar al pal, i en el 39', Tito Malagón va fer tres quarts del mateix amb el peu. A la segona part, l'Olot va cedir la pilota al Vilafranca, es va defensar i va mantenir el marcador.

Punxada del Peralada

Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Peralada a Manlleu (3-1), situa l'Olot a només un punt de guanyar la lliga. Falten dues jornades i la que ve ja podria ser la definitiva: si els olotins guanyen o empaten contra el Castelldefels (diumenge, a les 17h, també a l'Estadi Municipal), seran campions.