L'Olot hi posa salsa i el Peralada ho desaprofita

L'equip de Calderé ensopega al camp del Sabadell B (1-1) i ofereix al Peralada l'oportunitat d'atrapar-lo
| 8 d'abril de 2017

L'equip de Calderé empata al camp del Sabadell B (1-1) i els d'Arnau Sala perden a Castelldefels (2-1). Els olotins han fet una bona primera part i s'han avançat amb un gol de Sergio, però han perdonat i els vallesans han empatat a la segona part. L'àrbitre no ha validat un gol fantasma al Sabadell B en l'afegit.

El partit, a les quatre de la tarda, ha estat marcat per la calor (David Bosch)

La ressaca al 'Temps de Descompte'

L'Olot s'ha deixat dos punts a la Ciutat Esportiva Olímpia. Ningú no ho hauria dit a la primera meitat, quan els olotins han desplegat un bon joc en atac i han disposat de les millors oportunitats per batre Arnau Riera. Uri Santos ha estat especialment actiu i ha fet l'assistència del gol de Sergio Álvarez, que només ha hagut de marcar a plaer en el primer quart d'hora. Però quedava molt, l'Olot ha perdonat... i ho ha acabat pagant.

A la segona meitat, el Sabadell B ha sortit amb un altre aire, s'ho ha cregut i ha trobat l'empat amb un bon gol de Montero. L'Olot ha fregat l'1-2 amb un pal de Dembo, però qui ha estat més a prop de la victòria ha estat el filial arlequinat. Ja en el temps de descompte, Ginard ha tret 'in extremis', amb una estirada a la línia de gol, un xut de falta que els jugadors del Sabadell B han reclamat com a gol. Ni les imatges de vídeo no deixen clar si la pilota ha entrat o no ha entrat.

Guanyen un punt més al Peralada

L'empat a Sabadell té gust de derrota per a l'Olot, però qui ha perdut de veritat ha estat el Peralada. Podia guanyar i atrapar els garrotxins en el primer lloc, i, en canvi, va perdre per 2-1 a Castelldefels i queda a tres punts dels olotins. Després d'aquesta jornada, només en queden cinc, i el partit que disputaran els dos equips el dia de Sant Jordi es preveu com una autèntica final.