L'Olot posa la cinquena

Cinquena victòria consecutiva dels olotins; aquesta, contra el Granollers (2-1). Continuen segons a la classificació
| 30 d'octubre de 2016

Cinquena victòria consecutiva dels olotins; aquesta, treballada contra el Granollers (2-1). No ha estat un partit especialment brillant, però els homes de Calderé han dominat la possessió de la pilota, no han patit en defensa i han creat més ocasions que el rival. Els gols han portat la firma dels dos pitxitxis: Sergio Álvarez, al 30' de la primera part, i Marc Mas, al 29' de la segona. Àlex Gil hi ha posat emoció amb un xut de falta directa al 88', però el marcador no s'ha mogut més. L'Olot es manté segon després d'una jornada que ha confirmat, encara més, la diferència dels tres primers classificats amb la resta. El Vilafranca, tercer, ha guanyat el Palamós, quart.