L'Olot perd un partit d'entrenament contra el Juventus de Zuric

Ha estat un amistós de 80 minuts disputat a Navata i els suïssos han guanyat per 1-2
| 18 de febrer de 2016

Ha estat un amistós de 80 minuts disputat a Navata i els suïssos han guanyat per un gol a dos.

Juvenils Navata

Els tres juvenils de l'Olot que han jugat el partit (UEO)

L'Olot s’ha entrenat més d’una vegada aquest any a les instal·lacions de Torremirona i tenia el compromís de jugar-hi un partit amistós contra un equip estranger: el Juventus de Zuric, que milita a la tercera divisió de Suïssa. Els homes de Rodri no han pogut  fer complir els pronòstics i han perdut per un 1-2. Tots els gols s’han marcat a la primera meitat; l’equip suís s’ha avançat, Gato ha empatat i abans del descans els visitants han marcat el gol de la victòria. Rodri diu que ha estat una sessió de preparació més de cara al partit de diumenge contra el Sabadell.

A la segona meitat, ha debutat el central Roger Bonet ‘Ruxi’ i Rodri ha donat l’oportunitat a tres jugadors juvenils: el mitjapunta Allal, l’extrem Ximo i el migcampista Joel Banús.