L'Olot perd al camp de l'Espanyol B i queda eliminat de la Copa Catalunya

Un bon Xumetra iguala l'1-0, però els blanc-i-blaus es tornen a avançar i sentencien al final (3-1)
| 30 de juliol de 2018

Els olotins no poden avançar ronda a la primera competició oficial de la temporada. Un bon Xumetra iguala l'1-0 de Campuzano, però els blanc-i-blaus tornen a avançar-se i sentencien el partit amb l'Olot abocat a l'atac (3-1).

L'Olot va voler, però no va poder a la segona meitat (David Planella)

L'Olot es va presentar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb una convocatòria formada només per jugadors del primer equip per qüestions de fitxes federatives. El primer partit de la Copa Catalunya absoluta contra l'Espanyol B va ser el primer test de l'estiu contra un rival de la mateixa categoria i va servir a Raúl Garrido per treure algunes conclusions. L'entrenador diu que la derrota li sap greu, però no en vol fer una muntanya.

L'Espanyol B, que va dominar la possessió a la primera part, es va avançar abans de la mitja hora de de joc amb un gol de Campuzano. L'Olot va empatar poc després amb un gran contraatac que van construir Guzmán i Pedro del Campo i que va acabar Xumetra, amb una bona definició, però els periquitos van marxar al descans per davant en el marcador gràcies a una rematada de cap d'Ángel. La segona part va ser de domini garrotxí sense ocasions i l'Espanyol B va sentenciar la victòria a vuit minuts del final (Pau, 82').

El proper partit de l'Olot en la pretemporada serà aquest dimecres, a l'Estadi Municipal, contra el Nàstic de Tarragona. Serà a benefici de Càritas Garrotxa.