En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot guanya el Vilassar (3-2) i s'escapa a vuit punts del Peralada

L'equip de Calderé és més líder després de derrotar el Vilassar de Mar amb un gol de Sergio Álvarez a deu minuts del final
| 5 de febrer de 2017

L'equip de Calderé és més líder després de derrotar el Vilassar de Mar amb un gol de Sergio Álvarez a deu minuts del final. Els olotins han patit per desfer-se del tercer millor visitant de la lliga, que s'ha avançat en el marcador al minut 40 per mediació d'Èric López. La reacció ha estat molt ràpida: Marc Mas ha empatat al 44' i Kike ha completat la remuntada al 50'. Però el partit ha estat boig i el Vilassar ha posat l'Olot contra les cordes amb el 2-2 de Valderas. Només l'ha pogut trencar una gran rematada de cap de Sergio al 80' (3-2). L'Olot bat el rècord d'imbatibilitat aquesta temporada amb disset jornades consecutives sense perdre.

Sergio no marcava des de l'11 de desembre, a Castelldefels (Isaac Planella)