En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot espera cobrir una quarta part del capital de la SAE abans de dissabte

Aquest és l'objectiu de la primera fase de la venda d'accions. El club esperava més suport dels socis i els fa l’enèsima crida
| 25 de febrer de 2015
L'Olot espera cobrir una quarta part del capital de la SAE abans de dissabte

Aquest és l'objectiu de la primera fase de venda d'accions. El club esperava més suport dels socis i aprofita els últims quatre dies per fer-los l’enèsima crida.

joan agusti rdp

Joan Agustí és el president de la Unió Esportiva Olot (David Planella)

L'Olot tancarà dissabte la primera fase de la transformació en societat anònima esportiva. Des del 28 de gener, els socis poden comprar fins a dues accions, a un preu de 25 euros cadascuna. Al final del procés de conversió, l’entitat ha d’haver cobert un capital social de 66.850 euros i el president, Joan Agustí, diu a Ràdio Olot que preveu arribar, com a mínim, a la quarta part aquest dissabte.

A hores d’ara, són uns 250 els socis que han fet el pas de convertir-se en accionistes. La junta directiva esperava un ritme més alt de venda d’accions i el president admet que és un procés difícil d’explicar i de fer-lo arribar a tots els socis. Tot i això, se’ls va enviar una carta, es va habilitar una oficina a la Plaça Catalunya d’Olot i cada dia de partit també s’ha ofert la possibilitat de comprar accions a l’entrada de l’Estadi. Agustí vol que la societat anònima esportiva de la Unió Esportiva Olot sigui la més nombrosa de tot l’Estat, demana un últim esforç als socis en aquesta primera fase i assegura que en la segona es cobrirà tot el capital.

El president està convençut que no farà falta arribar a la tercera fase de la conversió, en què persones externes al club ja podrien adquirir accions.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum