Cocktail Class

L'Olot es queda a mitges, però salva un punt contra l'Hércules (1-1)

L’Hércules s’ha avançat amb un gol de falta directa en l’última jugada de la primera meitat i els olotins han reaccionat a la segona: han fet mèrits per remuntar amb diverses ocasions de gol. L’empat l’ha signat Saïdou, a assistència de Coris. L’Olot queda a cinc punts del play-out i a sis de la permanència directa.
David Planella | 4 de desembre de 2022

Imatge: Pau González (UEO)

L’Olot i l’Hércules han començat el partit obligats a guanyar i l’han acabat empatant. Ningú ha marxat content de l’Estadi Municipal perquè el punt no ajuda ni els olotins, que són antepenúltims en zona de descens, ni els alacantins, que ocupen el lloc de play-out. Ara bé, qui ha ofert més bones sensacions damunt del terreny de joc ha estat l’Olot. El seu entrenador és Jonathan Risueño.

A la primera meitat, l’Olot ha esperat l’Hércules i ha contraatac amb jugades ràpides, sobretot per la banda dreta de Callís i Saïdou, molt actius. Li ha faltat xutar a porteria, però no ha patit en defensa durant 45 minuts. Al 46, però, en l’última jugada de la primera part, l’Hércules ha forçat una falta a la frontal i Míchel Herrero ha marcat amb un xut a l’escaire del porter, que avui ha estat Albert Batalla.

El 0-1 de l’Hércules ha obligat a l’Olot a remar a contracorrent. La segona meitat ha començat amb una ocasió claríssima que els alacantins han perdonat, però la resta d’oportunitats han estat pràcticament totes per als de Jonathan Risueño, que han trobat l’empat al minut 32 gràcies a un contraatac liderat per Sebas Coris. L’extrem de Tossa s’ha plantat davant del porter, ha aixecat el cap, ha vist Saïdou sol al seu costat i li ha donat el gol.

Quedava un quart d’hora i l’Olot ha tingut una ocasió clara, amb un xut de Xumetra a dins l’àrea que ha refusat un defensa. La pilota no ha volgut tornar a entrar i els olotins s’han hagut de conformar amb un empat que, això sí, trenca una sèrie de tres derrotes seguides. Risueño creu que és un punt positiu.

Ara bé, l’Olot es manté en zona de descens: antepenúltim, a cinc punts del play-out i a sis de la permanència directa. Diumenge que ve, a les 12 del migdia, els olotins visitarà el camp de l’Eivissa de Raúl Garrido, un rival que també es troba en posicions de Tercera Divisió.