L'Olot empata de penal contra el Peralada i manté les distàncies en el lideratge

Els olotins reaccionen a una mala primera part i troben l'1-1 gràcies a un penal transformat per Hèctor Simon
| 27 de novembre de 2016

Els olotins han reaccionat després d'una mala primera part i han trobat el premi de l'empat gràcies a un penal per mans de Chele transformat per Hèctor Simon (84'). El Peralada s'havia avançat en començar el partit per mediació de Boniquet, que ha sorprès Ginard amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea (6'). Més de 1.900 espectadors han vist com l'Olot no es rendia fins al final i aconseguia mantenir els dos punts d'avantatge respecte dels empordanesos al capdamunt de la classificació de la Tercera Divisió.