L'Olot dona una bona imatge, però l'efectivitat decideix i el Llagostera s'emporta el derbi

Un gol de Gabarre en el 86' decapita l'equip de Martín Posse, que havia fet més mèrits per guanyar
| 22 d'octubre de 2017

Un gol de Gabarre a només quatre minuts del final decapita l'equip de Martín Posse, que havia fet més mèrits per guanyar. A la primera part, els olotins ja han hagut de reaccionar al gol de penal de Leo Ramírez amb una diana de Marc Mas. L'Estadi Municipal acaba indignat amb l'arbitratge i amb l'actitud dels jugadors visitants, que han marcat l'1-2 amb Bigas al terra. Els olotins cauen a la zona de descens directe a Tercera amb només vuit punts de 30 possibles.

Marc Mas ha marcat l'1-1, però ha topat amb Marcos per aconseguir el segon (Isaac Morchón/UEO)