En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot es deixa empatar contra la Peña Deportiva i encara no sap què és guanyar

Comença bé el partit i s'avança amb un xut d'Hèctor, però perd el control a la segona meitat i acaba decapitat en el 91' (1-1)
| 24 de setembre de 2017

L'equip de Martín Posse comença bé el partit i s'avança amb un xut d'Hèctor Simon, però perd el control a la segona meitat i acaba decapitat en el temps de descompte. Un gol de Gorriz en el 91' emmudeix l'Estadi Municipal.

Partit reivindicatiu, amb estelades i crits a favor de la independència en el minut 17.14 (Sandra Sotillo)

La Unió Esportiva Olot tampoc no va poder guanyar la Peña Deportiva. I això que el començament semblava que anunciava un partit plàcid per al conjunt garrotxí. Res més lluny de la realitat: l'Olot es va avançar amb un gol d'Hèctor Simon al minut 26, però a la segona part va canviar com un mitjó. Ni Uri Santos ni Marc Mas van aparèixer com ho havien fet a la primera, ni Hèctor va tocar tanta pilota, ni Roger va poder fer gaire feina bruta ni els centrals Barnils i Carles Mas van respirar tranquils. De fet, el banyolí va acabar expulsat en el 86' quan intentava evitar que Jandrín es plantés sol davant de Ginard. El cop definitiu, però, va arribar en el 91': Marcos va penjar una pilota a l'olla i el més alt de tots, Alberto Gorriz, va rematar-la al fons de la xarxa. Un pal duríssim per a l'Olot, tal com reconeix el seu entrenador, Martín Posse.

No treuen el cap

Segons Posse, el canvi de l'Olot a la segona part es deu al desgast físic del partit de dimecres de la Copa del Rei i a la por de perdre dos dels tres punts de la primera victòria de la lliga. Amb l'empat, el seu equip continuarà a la part més baixa de la classificació: només ha sumat quatre dels divuit punts que hi havia en joc en les sis primeres jornades.

Ara, l'Olot tindrà una setmana sencera per preparar la visita al camp de l'Atlètic Balears. El proper partit serà diumenge que ve, 1 d'octubre, també a les 12 del migdia.