L'Olot fa un cop de puny sobre la taula; se separa del Sant Andreu i s'acosta al Peralada

Dos gols de Dembo i un altre de Marc Mas han protagonitzat la quarta victòria consecutiva de l'Olot
| 23 d'octubre de 2016

La Unió Esportiva Olot ha sumat la quarta victòria consecutiva al Narcís Sala. Els olotins s'han tornat a carregar un dels candidats a acabar a la part alta, han ampliat a deu punts la distància amb el Sant Andreu i s'han acostat a només un punt del Peralada, que ha perdut a Palamós (1-0). Dos gols de Dembo en set minuts a la segona part han encarrilat una victòria molt treballada, però no tot han estat flors i violes. David Toro ha retallat distàncies i Jose González ha estat a punt d'empatar, però Marc Mas, a assistència d'Èric Vilanova, ha sentenciat el partit al començament del temps de descompte.

dsc_0548

Dembo Batchilly celebra el segon gol (Isaac Planella)

Vermell al Narcís Sala

Una setantena d'aficionats de l'Olot s'han desplaçat a Sant Andreu, s'han ubicat al gol sud del Narcís Sala i han gaudit amb la victòria del seu equip.