L'Olot certifica, per fi, la permanència matemàtica a la Segona B

L'equip de Rodri ha empatat a casa contra el Vila-real B (1-1) i podrà arribar a l'última jornada sense cap pressió
| 10 de maig de 2015

L'equip de Rodri ha empatat a casa contra el Vila-real B (1-1) i podrà arribar a l'última jornada sense cap pressió, amb la feina feta. Uri Santos ha igualat el gol de Cubillas.

salvats

Els jugadors han regalat les seves samarretes als aficionats per celebrar la salvació (Martí Albesa/UEO)

La Unió Esportiva Olot gaudirà de la Segona Divisió B per tercera temporada consecutiva. Després de la victòria de la setmana passada contra el Lleida, ningú no es podia imaginar que no fos així, però ara ja es pot dir amb la boca ben oberta. La permanència és matemàtica, després d'una penúltima jornada de lliga en què l'Olot ha empatat i tots els rivals directes han punxat. L'1-1 a l'Estadi Municipal contra el Vila-real B deixa els garrotxins amb 48 punts, a sis de la zona vermella de la taula.

L'Olot ha hagut de suar per desfer-se d'un filial groguet que, tot i no jugar-s'hi res, ha plantat cara, i de valent. A la primera part, ha estat superior tècnicament, ha robat la pilota als olotins i ja ha pogut inaugurar el marcador. El primer gol, però, no ha arribat fins després del descans, quan el lateral de Besalú Albert Blázquez ha connectat amb el cap de Cubillas perquè el davanter centre marqués el 0-1. L'alegria visitant ha durat cinc minuts, perquè en el 10' Uri Santos ha aprofitat una pilota morta a dins l'àrea per fer l'1-1, que ja ha estat definitiu.

Ara, l'equip de Rodri respira del tot tranquil i podrà jugar l'últim partit al camp del Reus sense cap pressió classificatòria. Això sí, els jugadors i l'entrenador ja han deixat clar que intentaran anar-hi a guanyar per tancar una temporada difícil amb una victòria. Els reusencs, per la seva banda, hauran de guanyar obligatòriament per tenir possibilitats de jugar el play-off d'ascens.