L'Olot cau per la mínima a Badalona (1-0)

L'àrbitre ha xiulat un penal de Carles Mas que Albarrán ha transformat al minut 7 i no ha volgut assenyalar-ne un de clar que ha patit Nacho a l'altra àrea
| 3 de setembre de 2017

L'equip olotí continua sense sumar de tres en tres. L'àrbitre ha xiulat un penal de Carles Mas que Albarrán ha transformat al minut 7 i no ha volgut assenyalar-ne un de clar que ha patit Nacho a l'altra àrea. L'Olot, que ha sortit sense Hèctor, Marc Mas i Guzmán, ha anat de menys a més, però no ha trobat l'empat.

Una imatge del Badalona-Olot (Sandra Sotillo)

La primera victòria a la lliga es resisteix a arribar. L'Olot l'ha buscada a Badalona, però tampoc no l'ha trobada. Un gol de penal de Carlos Albarrán només de començar, al minut 7, ha traçat un camí que feia molta pujada. L'Olot ha protestat molt la pena màxima de Carles Mas i, pocs minuts després, ha demanat un penal clar de Parera sobre Nacho Pérez que l'àrbitre no ha volgut xiular. El balear Busquets Ferrer ha tingut massa protagonisme en una primera meitat en què els homes de Martín Posse han ofert un joc molt discret. A la segona, han millorat i, per a l'entrenador, han acabat patint massa càstig amb la derrota.

Després del descans, Posse ha fet un doble canvi que ha apropat l'Olot a l'empat. Les entrades d'Hèctor Simon i de Marc Mas per Roger Vidal i Alberto Toril han donat més joc i perill atacant a l'equip vermell. Més tard, el tècnic argentí ha fet entrar Guzmán, que també havia començat a la banqueta, però l'extrem no ha pogut brillar. Posse justifica la suplència de tres jugadors tan importants recordant que venien de jugar un partit de Copa molt exigent entre setmana i que estaven carregats.

Del 4-3-3 al 4-4-2

Posse ha buscat, sense èxit, la manera d'empatar el partit. Marc Mas, en un xut que ha refusat Morales i en una última rematada al temps afegit que ha sortit picada per sobre del travesser, ha disposat de les ocasions més clares per marcar l'1-1. El silenc ha acabat jugant a la davantera al costat d'Uri Santos en un 4-4-2 que havia de permetre més jugades d'àrea a l'Olot.

L'empat no ha arribat i l'Olot ha perdut el segon partit consecutiu a la lliga. És antepenúltim, només té un punt de nou possibles a la classificació i ara afrontarà el duel de Copa amb l'objectiu de passar a la tercera ronda i rearmar-se de moral. L'Olot-Alcoià es jugarà dimecres que ve a les set de la tarda a l'Estadi Municipal d'Olot.