En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot afronta dos partits clau abans de rebre el Nàstic a l'Estadi Municipal

La de diumenge contra l'Olímpic és la primera de les dues cites consecutives contra rivals de la part baixa
| 19 de febrer de 2015
L'Olot afronta dos partits clau abans de rebre el Nàstic a l'Estadi Municipal

La Unió Esportiva Olot es prepara a consciència per guanyar diumenge l’Olímpic de Xàtiva. És el primer dels dos partits consecutius contra equips de la part baixa. Si l’equip els aprofita, es plantarà al duel contra el Nàstic, d’aquí a tres jornades, a tocar de la permanència virtual. 

entrenament preolimpic

Els olotins s'entrenen pensant en l'Olímpic de Xàtiva (David Planella)

La Unió Esportiva Olot té marcats en el calendari els dos propers partits. Diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, contra l’Olímpic de Xàtiva a casa, i el cap de setmana que ve, contra l’Elx Il·licità a fora. Dos partits que poden ser trampa, però que no deixen de ser contra rivals de la part mitjana-baixa de la taula (l’Olímpic és quinzè i l’Elx, cuer). L’equip sap que guanyar-los suposaria rebre el Nàstic d’aquí a tres jornades amb la possibilitat d’aconseguir la permanència virtual i començar a somiar de veritat, però, al mateix temps, es nega a fer números. L’extrem David Corominas diu que és massa aviat.

Coro remarca que queden tretze finals que l’equip ha d’afrontar una a una, i sense pensar en l’anterior. En aquest sentit, l’entrenador, Rodri, no està preocupat per la derrota del camp de l’Huracán. Va ser la primera del 2015 i va trencar una ratxa de sis partits sense perdre, però el tècnic assegura que la sabran superar.

Després de dos dies de festa, l’equip es va començar a entrenar dimarts i ahir ho va continuar fent en una doble sessió, al matí i a la tarda. Avui, hi torna pensant en l’enfrontament de diumenge contra l’Olímpic de Xàtiva.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum