L'Olot acusa dos errors matiners al Miniestadi i encadena la segona derrota

Va anar de menys a més i va retallar distàncies abans del descans, però no va poder fer el gol de l'empat
| 30 de setembre de 2018

L'equip garrotxí va anar de menys a més i va retallar distàncies abans del descans, però no va poder fer el gol de l'empat. El Barça B va marcar dos gols en els primers deu minuts que van acabar sent claus. El 2-1 final és la segona derrota consecutiva dels olotins, que ara són a la dotzena posició de la classificació, a dos punts del play-off i a tres del descens.

Alan Baró va marcar el gol de l'Olot (FC Barcelona)

La Unió Esportiva Olot no va poder allargar l'idil·li dels partits a fora de casa, que fins aquest cap de setmana es comptaven per victòries, i va encaixar la segona derrota consecutiva. Un mal començament va condemnar els olotins, que es van veure per darrere en el marcador des del minut 7 i que, poc després, al 10', encara van rebre el 2-0. El primer gol del Barça B va arribar de jugada d'estratègia: un córner picat en curt i rematat al segon pal per Chumi; Ginard va tocar la pilota, però no va evitar que entrés. Precisament el porter mallorquí va ser el protagonista desgraciat del segon gol; volia jugar en curt i va regalar la pilota a Abel Ruiz, que només va haver de definir l'un contra un. El tècnic de l'Olot, Raúl Garrido, lamentava aquests dos errors "evitables".

Perdre per 2-0 al minut 10 va ser un cop dur, però l'Olot no va abaixar els braços. A mesura que van avançar els minuts, va anar guanyant terreny i s'ho va anar creient, i, quan el descans ja trucava a la porta, va trobar el gol que tant buscava. Un cop de cap d'Alan Baró a dins l'àrea va superar Carevic i es va convertir en el 2-1 que donava esperances als olotins. Garrido diu que a la segona part van merèixer l'empat.

Garrido es referia a l'expulsió de Roger Barnils. L'Olot es va quedar amb deu homes a vint minuts del final perquè l'àrbitre va ensenyar la segona targeta groga al central osonenc per una falta a Riqui Puig que l'entrenador qualifica d'inexistent. Assegura que Barnils no va tocar el migcampista blaugrana.

El 2-1 no es va moure del marcador i l'Olot no va poder donar una alegria als prop de 200 seguidors garrotxins que van ser a la graderia del Miniestadi. L'afició vermella va tornar cap a casa amb la sensació d'haver deixat escapar almenys un punt que, si no hagués sigut pel mal començament, l'equip segurament s'hauria emportat. Ara, en continua tenint vuit a la classificació i recula a la dotzena posició, però continua a dos punts del play-off i és a tres del descens. Diumenge que ve, rebrà el Badalona, que en suma un més.