En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot, acompanyat al camp de l'Espanyol B

La Unió Esportiva Olot és a punt d’omplir el primer autocar d’aficionats per viatjar a Sant Andrià de Besòs
| 14 de gener de 2015
L'Olot, acompanyat al camp de l'Espanyol B

La Unió Esportiva Olot és a punt d’omplir el primer autocar d’aficionats per acompanyar l’equip al camp de l’Espanyol B. Si hi ha més demanda, el club està disposat a posar-ne un altre, també de manera gratuïta per a tots els seguidors.

Vine de franc al camp de l’Espanyol!

Aficionats de la UE Olot, la temporada passada, al camp de l'Espanyol B (ueolot.com)

Aquesta temporada, es tornarà a repetir la imatge d’ara fa un any d’aficionats vermells a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besòs. La Unió Esportiva Olot organitza un autocar de seguidors per animar l’equip al camp de l’Espanyol B dissabte a les 6 de la tarda. El viatge és totalment gratuït perquè el club n’assumeix el cost i el preu de les entrades és de 15 euros, però s’està negociant una rebaixa amb l’Espanyol. El president de l’Olot, Joan Agustí, remarca que aquest gest és un premi per a la Grada d’Animació.

La Unió Esportiva Olot assumeix el cost de l’autocar i la Grada d’Animació hi col·labora amb l’organització. Això vol dir que tots els aficionats que vulguin reservar un lloc al desplaçament s’han de posar en contacte amb Marc Olivas, representant de la Grada, trucant al 649137398. De moment, el primer autocar està gairebé ple i el club està disposat a oferir-ne un altre, també de manera gratuïta, si hi ha prou demanda d’aficionats. Sigui com sigui, el que és clar és que al camp de l’Espanyol B, l’afició de l’Olot es farà sentir i intentarà ajudar l’equip a tornar al camí de la victòria per fer bo l’empat contra el Cornellà. La temporada passada, el resultat va ser d’empat a un, però el filial periquito no apuntava a la part alta com ho fa ara. És quart classificat i un dels millors equips del grup.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum