L'Olot abaixa els braços al camp del Badalona (2-0)

L'equip de Jonathan Risueño fa un pas enrere en el primer partit del 2023. Molt dèbils en defensa, els olotins s'han vist superats amb facilitat. El Badalona Futur ha encarrilat la victòria amb dos gols a la primera meitat
David Planella | 8 de gener de 2023

Esperàvem un regal en forma de victòria i resulta que els que ens han portat els Reis d'Orient ha estat carbó. La Unió Esportiva Olot ha perdut per 2-0 al camp del Badalona Futur en el pitjor partit des que Jonathan Risueño és l'entrenador. El mateix tècnic valencià ho reconeixia obertament a la sala de premsa.

A la primera meitat, el Badalona Futur només ha necessitat set minuts per avançar-se en el marcador. Ha estat gràcies a una centrada d'Andreu Guiu que ha rematat tot sol a l'àrea petita Fran Carbià, un dels atacants de menys alçada dels badalonins. Amb l'1-0, l'Olot ha intentat ser protagonista amb la pilota, però no l'ha fet servit per acostar-se a l'àrea d'Isaac Becerra i el porter local ha viscut molt tranquil. En tot el primer temps només ha hagut d'agafar una pilota d'un cop de cap tou d'Ernest Forgas. I, per acabar-ho d'adobar, a la mitja hora de joc, l'Olot ha badat quan el Badalona ha fet un servei de banda ràpid que ha deixat l'exolotí Peque Polo davant de Batalla per marcar el 2-0. La jugada, segons Risueño, explica la diferència d'intensitat i concentració que hi ha hagut entre els dos equips.

Només de començar la segona part, Risueño ha fet entrar Castells, Ot i Coris i, poc després, Cerdà, però els quatre canvis no han tingut l'efecte desitjat. L'Olot ha estat incapaç d'entrar en el partit i només ha disposat d'una ocasió clara per marcar el 2-1: un un contra un de Xumetra que Becerra ha aturat. I l'altra àrea el Badalona ha perdonat el 3-0 en més d'una ocasió. En general, l'Olot ha estat molt dèbil en defensa.

L'Olot ha començat el 2023 de la pitjor manera (fins i tot Sebas Coris s'ha retirat lesionat) i la classificació diu que l'equip ja és a set punts, a més de dos partits, tant del play-out com de la permanència directa. Diumenge que ve, rebrà el Prat, un altre rival en zona de descens, en l'última jornada de la primera volta.