En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

L'Olímpic fa tocar l'Olot de peus a terra

L'equip de Rodri encaixa la segona derrota consecutiva. Els xativins han estat més efectius i han deixat els olotins amb un pam de nas (0-2)
| 22 de febrer de 2015

L'equip de Rodri encaixa la segona derrota consecutiva. Els xativins han estat més efectius i han deixat els olotins amb un pam de nas, gairebé a la mateixa distància de la part alta que de la part baixa. Ara, la promoció d'ascens és a sis punts i la de descens, a set.

foto olimpic

Carlos Martínez ha disposat de l'ocasió més clara per empatar el partit (Martí Albesa/UEO)

Quan l’Olot havia aconseguit escalar fins a la zona mitjana-alta de la taula i tenia l’oportunitat de fer un pas endavant, l’ha fet enrere. La derrota de la setmana passada al camp de l’Huracán podia ser previsible, però la d'avui a casa contra l’Olímpic de Xàtiva, no. Com en la segona part de Torrent, els olotins han dominat la possessió, però els ha faltat gol. Amb prou feines, han tingut ocasions clares i quan les han creat, Carlos Martínez i companyia no han estat encertats de cara a porteria. L’Olímpic ha sabut defensar bé i ser molt efectiu en la fase decisiva. En la recta final del partit, Álex Cortell ha marcat el 0-1, després d’una passada de Germán a Wilfred que ha quedat curta, i ja en el 90’, Valiente ha fet més grossa la ferida amb el 0-2. Un marcador que l’entrenador, Antonio Rodríguez ‘Rodri’, considera injust.

El 0-2 contra l’Olímpic és la segona derrota consecutiva de l'Olot i trenca, definitivament, la ratxa positiva. De fet, l’equip recula tres posicions a la classificació, es queda onzè, i torna a situar-se gairebé a la mateixa distància de dalt que de baix. Ara, la promoció d’ascens és a sis punts i la de descens, a set. Rodri, que mai no vol mirar la classificació, diu que l’equip està preparat per tornar a aixecar el cap i assegura que l'equip està tranquil per guanyar diumenge que ve l’Elx Il·licità. La visita al camp del cuer ha de ser clau per recuperar el camí de la victòria, no complicar-se la vida i esperar els resultats dels rivals de la part alta per saber si arriba una nova oportunitat de somiar. De moment, l’equip toca forçosament de peus a terra.