En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L’obertura de l’Espai Cràter d’Olot s’endarrereix fins al Nadal del 2021

Segons l’alcalde, la urbanització de l’entorn ha anat més lenta i s’esperarà que els voltants de l’equipament estiguin acabats per obrir-lo
Pau Masó | 19 de juliol de 2021
L’obertura de l’Espai Cràter d’Olot s’endarrereix fins al Nadal del 2021

Les obres de l'Espai Cràter van començar el març del 2020 (Pau Masó)


Havia de ser al voltant de les Festes del Tura d’aquest 2021, però com tota obra, l’Espai Cràter també s'endarrereix i no serà realitat fins, com a mínim, pels volts del pròxim Nadal. L’obra de l’equipament en si va a bon ritme, però la millora de l’entorn s’ha retardat. Ho explica l’alcalde d’Olot, Pep Berga.

En una entrevista a Ràdio Olot, Berga s’ha mostrat convençut que l’Espai Cràter tindrà un impacte important a la ciutat i en el turisme de la Garrotxa. Creu que la garantia d’èxit de l’equipament són els milers de persones que visiten la zona volcànica.

La inauguració de l’Espai Cràter coincidirà en un moment de recuperació econòmica post pandèmia i per Berga això serà bo per a la xarxa de restaurants i comerços que hi ha a la ciutat.

L’Espai Cràter tindrà una superfície de prop de 1.400 metres quadrats, estarà ubicat a la zona del cementiri d’Olot, a la falda del volcà Montsacopa. Les obres van començar el març del 2020 amb l’esclat de la pandèmia. L’equipament serà un centre d’interpretació dels volcans i ha costat uns 4 milions d’euros, la gran majoria finançats per fons europeus.

També et pot interessar

La Fageda retira flams de vainilla per una alerta alimentària

La cooperativa de la Garrotxa ho ha fet per la possible presència d’òxid d’etilè. En total s’han retirat quatre lots per prevenció

Policia Local i Mossos faran un dispositiu especial per evitar concentracions per FdT21

L'alcalde confia que el model de programació, amb aforaments limitats, desdigui els visitants

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum