En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Lluèrnia crema l’últim cap de setmana

El festival encara els últims dies amb una última nit on hi haurà noves instal·lacions de foc
Pau Masó | 26 de novembre de 2021
Lluèrnia crema l’últim cap de setmana

Les instal·lacions de foc tornaran a ser protagonistes dos anys després (Ràdio Olot)


El festival del foc i la llum d’Olot tancarà la desena edició recuperant un dels seus principals elements: el foc. Després de dos anys, els muntatges amb flames es tornaran a veure en l’últim cap de setmana de l’edició 2021. La pandèmia va esborrar aquests muntatges de la programació i ara tornaran en l’última nit del festival. Es podran veure sis instal·lacions que s’afegiran a les que hi havia fins ara. El director del festival, Pep Fargas, n’explica alguns detalls.

També es podrà veure la instal·lació de la Companyia Taller de Magnèsia als Prats de la Mandra i el muntatge del Pim Pam Pum Foc que serà una acció periòdica que es representarà a les Fonts de Sant Roc. Tres residències d’Olot també decoraran els seus balcons i hi haurà cinc ponts il·luminats per les Associacions de Veïns de Sant Roc i Sant Miquel, Els Esplais de la Garrotxa, la Carnavalesca i l’Esbart Olot. Fargas també explica que aquest cap de setmana, els més petits podran jugar a trobar el drac de Lluèrnia.

Les instal·lacions de foc començaran quan es faci de nit i s’apagaran cap a les deu del vespre. Amb elles, Lluèrnia dirà adéu a la desena edició del festival, una edició que s’ha allargat durant quinze dies i tres caps de setmana, i que ha tornat a ser tot un èxit.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum