En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Llibres i medi ambient agafen el protagonisme a les Preses

Tots els actes de la I Fira del Llibre Local i Conscient es faran al Centre Cultural de les Preses i a la Pista poliesportiva
Redacció | 22 de setembre de 2022
Llibres i medi ambient agafen el protagonisme a les Preses

El pròxim divendres i dissabte, Les Preses serà la seu de la Fira del Llibre Local i Conscient. La fira, que porta anys gestant-se, neix de la mà de l'Ajuntament de Les Preses i tres editorials independents que volen donar veu i espai a aquestes petites llibreries i biblioteques locals. És la primera vegada que l'Ajuntament de Les Preses organitza un acte d'aquesta mena i la intenció és que es converteixi en un referent per a tota la comarca. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de les Preses és Albert Danés.

Amb el nom de Llibre Local i Conscient es busca apel·lar a la consciència del consumidor, per prendre hàbits de consum sostenibles, i ser un espai de difusió sobre l'ecoedició. La fira es dividirà en dos dies. El primer, estarà dedicat als professionals del sector que estaran convidats a reflexionar sobre la producció sostenible i es farà un debat sobre el pla de sostenibilitat de l'Institut d'Empreses Culturals, on hi participaran diferents experts en la matèria. La organitzadora de la fira és Laia Figueras.

El dissabte de la Fira del Llibre de les Preses, en canvi, estarà destinat al públic general. Hi haurà 27 parades d'editorials independents i llibreries, tota mena d'activitats culturals adreçades a diferents grups d'edat i convidats sorpresa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum